Wil jij zorgeloos een dagje op pad in binnen- of buitenland met een vriend(in), je echtgenoot of dochter? Dan ben je bij De Baar Touringcars op de juiste plek. Je hebt bij ons de keuze uit een gevarieerd aanbod dagtochten. Het enige wat jij hoeft te doen is het uitje boeken, de rest verzorgen wij tot in de puntjes. De Baar Touringcars vindt dat de heen- en terugreis namelijk net zo belangrijk zijn als het uitstapje zelf. Je reist bij ons comfortabel en veilig, waardoor jij volop kunt ontspannen en genieten van jouw dagje weg.

Er zijn meerdere opstappunten op Zuid-Beveland. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je dichtbij huis kunt instappen. Wij halen je op de afgesproken plek op en brengen je weer terug met de bus. Welke activiteit je ook kiest, met De Baar Touringcars beleef jij een heerlijk dagje uit.

Kerststad Valkenburg

Valkenburg
-
Vanaf € 35,00 per persoon
Geniet van fonkelende lampjes en spectaculaire lichtshows. Bezoek verschillende voorstellingen van het kerstverhaal en verwen jezelf met verwarmende lekkernijen. Favoriet is natuurlijk struinen langs kerstkraampjes in de sfeervolle grotten.

Huishoud- beurs 2022 (zaterdag)

Amsterdam
-
Vanaf € 35,00 per persoon
Doe mee met workshops, demo’s en work-outs. Luister en swing mee met optredens van bekende artiesten. Laat u informeren over de laatste trends op het gebied van beauty, huis & tuin, lekkere recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit en heel veel meer. Dan hebben we het natuurlijk over de Huishuisbeurs in de RAI Amsterdam!

Huishoud- beurs 2022 (donderdag)

Amsterdam
-
Vanaf € 30,00 per persoon
Doe mee met workshops, demo’s en work-outs. Luister en swing mee met optredens van bekende artiesten. Laat u informeren over de laatste trends op het gebied van beauty, huis & tuin, lekkere recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit en heel veel meer. Dan hebben we het natuurlijk over de Huishuisbeurs in de RAI Amsterdam!