Overslaan en naar de inhoud gaan

Over De Baar Touringcars

Of het nu gaat om een schoolreis, bedrijfsuitje, bruiloft, weekendje weg, vakantie of het vervoer van en naar een voetbalwedstrijd of een concert; bij De Baar Touringcars huur je niet alleen een luxe minibus of ruime touringcar, je bent tegelijk ook verzekerd van een comfortabele en veilige reis.
 

Oude T-Ford

Altijd onderweg 

De grootouders van directeur Paul de Baar legden het fundament onder het touringcarbedrijf uit Zeeland. In 1926 begonnen zij met een omgebouwde T-Ford, die als lijndienst tussen Wemeldinge en Goes werd ingezet. Inmiddels rijden de chauffeurs van De Baar Touringcars naar alle windstreken; van Amsterdam tot aan Kathmandu in Nepal.

Nu, bijna 100 jaar later, is het nog steeds een betrouwbaar Zeeuws familiebedrijf waar iedereen terecht kan voor het plannen van een zorgeloze reis. Waar je ook naartoe wilt. De Baar Touringcars voert voornamelijk internationale, meerdaagse ritten uit voor touroperators, maar richt zich ook op het touringcarvervoer op de regionale Zeeuwse markt.

Eind 2020 is de naam De Baar en Leendertse verandert in De Baar Touringcars. Een krachtige en heldere naam die meteen duidelijk maakt wat we doen. Uiteraard blijft de vele jaren ervaring, de waarborging van kwaliteit en veiligheid en de betrouwbaarheid van een familiebedrijf.

De Baar Touringcars

Kwaliteit, veiligheid en comfort

Dit zijn niet zomaar begrippen, maar voorwaarden. Met een wagenpark met moderne en luxe touringcars, een eigen werkplaats, wasstraat en ervaren chauffeurs kan De Baar Touringcars de kwaliteit en veiligheid van elke reis waarborgen. Je kunt natuurlijk ook altijd rekenen op een schone touringcar waarin alles functioneert. 

Weet je niet zeker welke touringcar geschikt is voor de dagtrip, schoolreis of vakantie die jij voor ogen hebt? Wij denken graag met je mee. Ook als het gaat om de planning of mogelijke bijzonderheden. 

Duurzaamheid 

Van het wagenpark, de rijstijl tot het kantoorpand in Wemeldinge; De Baar Touringcars gaat altijd voor de meest duurzame oplossing en aanpak. Zo zijn de minibussen en touringcars Euro6 gecertificeerd en voldoen ze aan de emissiestandaard van de Europese Unie. Er is dus geen plek waar de Baar Touringcars niet kan komen. 

Ook zijn er 260 zonnepanelen bovenop het bedrijfspand geïnstalleerd. Hiervan zijn er 40 nodig om het bedrijf te voorzien van genoeg elektriciteit. 

Maak kennis met het team van de Baar touringcars

Van onderhoud tot reserveringen en van planning tot bus spa, we doen alles in eigen huis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in
Compleet verzorgde dagtochten
Zorgeloos een dagje weg in binnen- of buitenland? Kies voor een van onze dagtochten. 

Lees verder