Overslaan en naar de inhoud gaan
Minibus
Maximaal 20 personen

Minibus huren

Met een kleine groep op pad? Dan is deze moderne minibus met chauffeur een goede keuze. Luxe uitgevoerd met onder andere airconditioning, privacy glass, lederen bekleding en panoramisch dak; hiermee kan zonder moeite genavigeerd worden door de meest drukke steden.
Luxe touringcar 54
Maximaal 54 personen

Luxe touringcar

Met een grote groep op pad? Dan kun je deze luxe touringcar huren.
Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.
Luxe touringcar 62
Maximaal 62 personen

Luxe touringcar XL

Met meer dan 55 personen op pad? Met deze luxe touringcar XL kunnen tot wel 62 personen mee. Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.

Weet je niet zeker welke touringcar geschikt is voor de dagtrip, schoolreis of vakantie die jij voor ogen hebt? Wij denken graag met je mee. Ook als het gaat om de planning of mogelijke bijzonderheden. 

In bus met mondkapje

Corona en reizen in een touringcar

De Baar Touringcars volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op. Er zijn regels en richtlijnen opgezet om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, deze willen we graag met je delen. 

Welkom op onze nieuwe website!
Sinds het najaar van 2020 laten we de naam De Baar en Leendertse achter ons en gaan we verder als De Baar Touringcars.

Lees verder