Overslaan en naar de inhoud gaan

De meest actuele informatie en nieuwsberichten vind je hier.

Paul de Baar Ambassadeur Duurzaam Kapelle

Paul de Baar is ambassadeur van Duurzaam Kapelle

10 mei 2021 | De Baar Touringcars maakt zich hard voor verduurzaming. Met een zonnepanelenpark op het dak, leveren we energie aan huishoudens in de omgeving. Maar ook investeren we al sinds 2001 in schonere motoren. Het is dan ook met trots dat Paul de Baar zich ambassadeur van Duurzaam Kapelle mag noemen. Lees meer hierover op de website van de Gemeente Kappelle.

Een nieuw logo en nieuwe kleuren

Schoolreis of excursie aan het plannen? Ontvang tot 20% korting!

2 februari 2021 We hopen natuurlijk dat het dit jaar wél mogelijk is om er samen met de klas op uit te gaan. En daarom hebben we nu een speciale actie bij De Baar Touringcars, voor alle soorten schooluitjes met vertrek vanuit Zeeland of West-Brabant.

Boek nu en ontvang tot 20% korting op de totaalprijs. Gaat de reis niet door? Geen punt. Reserveringen kunnen kosteloos geannuleerd worden.

Meer informatie

Een nieuwe naam!

25 november 2020 | Een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe website en een nieuw uiterlijk voor onze touringcars. Sinds het najaar van 2020 laten we de naam De Baar en Leendertse achter ons en gaan we verder als De Baar Touringcars. Een krachtige en heldere naam die meteen duidelijk maakt wat we doen. 

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw uiterlijk. Zo hebben we een nieuw modern logo, die ook te zien is op de bijpassende informatieve website en natuurlijk op onze touringcars. Wat wel altijd blijft zijn de vele jaren ervaring, de waarborging van kwaliteit en veiligheid en natuurlijk ook de betrouwbaarheid van een familiebedrijf.

Busvervoer Goes
Paul de Baar

Artikel in de krant

20 oktober 2020 | Directeur Paul de Baar verwelkomt de PZC in Wemeldinge, Zeeland.

Wegens corona staan bijna alle touringcars stil bij De Baar Touringcars en dat heeft grote gevolgen voor het hele bedrijf. Toch probeert Paul er alles aan te doen om er, zonder het schrappen van banen, weer bovenop te komen. Benieuwd naar het hele artikel?

In bus met mondkapje

Corona en reizen in een touringcar

De Baar Touringcars volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op. Er zijn regels en richtlijnen opgezet om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, deze willen we graag met je delen.

Lees via onderstaande knop meer over onze maatregelen en de regels en richtlijnen die van toepassing zijn

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in