Overslaan en naar de inhoud gaan
Minibus
Maximaal 20 personen

Luxe minibus

Met een kleine groep op pad? Dan is deze moderne minibus met chauffeur een goede keuze. Luxe uitgevoerd met onder andere airconditioning, privacy glass, lederen bekleding en panoramisch dak; hiermee kan zonder moeite genavigeerd worden door de meest drukke steden.
Luxe touringcar 54
Maximaal 54 personen

Luxe touringcar

Met een grote groep op pad? Dan kun je deze luxe touringcar huren.
Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.
Luxe touringcar 62
Maximaal 62 personen

Luxe touringcar XL

Met meer dan 55 personen op pad? Met deze luxe touringcar XL kunnen tot wel 62 personen mee. Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.

De Baar Touringcars is al een eeuw lang een vertrouwde naam in Zeeland en omgeving. Of je nu een bus huurt voor een dag, een weekend of een week, we zorgen voor een comfortabele reis. Onze luxe bussen zijn allen voorzien van airconditioning en verstelbare stoelen. Zo wordt de reis naar jouw eindbestemming een aangename beleving.

Bus met chauffeur

Wanneer je een touringcar of minibus huurt bij De Baar Touringcars, zorgen onze chauffeurs ervoor dat de reis op rolletjes verloopt. Met hun jarenlange ervaring kennen ze de weg in Nederland en Europa. 

Huur een bus voor elke trip of reis

Weet je niet zeker welke touringcar geschikt is voor de dagtrip, schoolreis of vakantie die jij voor ogen hebt? Wij denken graag met je mee. Ook als het gaat om de planning of mogelijke bijzonderheden. We zijn gevestigd in Zeeland en vertrekken dan ook vanuit heel Zeeland, of het nu Goes, Vlissingen, Terneuzen of Zierikzee is. Maar ook West-Brabant is voor ons geen enkel probleem!

Schoolreis aan het plannen? Profiteer van 17,5% vroegboekkorting!

Voor de schoolreizen van basisscholen vanuit Zeeland en West-Brabant hebben we bij De Baar touringcars een speciale korting. Boek je je schoolreisbus vóór 1 februari 2024, dan profiteer je van 17,5% korting. Per datum hebben we hiervoor slechts beperkte beschikbaarheid, dus reserveer snel!

In bus met mondkapje

Corona en reizen in een touringcar

De Baar Touringcars volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op. Er zijn regels en richtlijnen opgezet om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, deze willen we graag met je delen. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in