Overslaan en naar de inhoud gaan

Boek nu voor dit schooljaar en ontvang korting op de totaalprijs*

Huur een touringcar bij de Baar touringcars en profiteer van korting!

Voor veel leerlingen is een schoolreisje het hoogtepunt van het schooljaar. Of dit nou naar een attractiepark, dierentuin, speeltuin of museum is. Belangrijk dus om als organisatie goed voor de dag te komen. Kies jij voor een van onze touringcars? Dan zorgen wij voor een comfortabele rit. Boek snel en profiteer nu van extra voordeel, geldig voor alle soorten reizen met vertrek vanuit Zeeland of West-Brabant. Waar gaat jullie school naartoe? 

Bus huren

Boek nu voor schooljaar 2024 en ontvang korting op de totaalprijs*

Gaat de reis toch niet door? Geen punt. Reserveringen kun je kosteloos annuleren. Bel ons voor meer informatie op 0113 - 62 12 09 of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.   

De komende maanden hebben we nog een aantal datums vrij. Dus wacht niet te lang met reserveren, want vol=vol!

Een geslaagde dag begint bij een zorgeloze reis

Bij de Baar touringcars huur je niet alleen een ruime touringcar, je bent ook direct verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs beschikken over een VOG en vinden het fantastisch om te rijden met een bus vol gezelligheid.

Twijfel je over welke touringcar geschikt is voor de schoolreis of excursie die jij voor ogen hebt? We denken uiteraard graag met je mee. Ook als het gaat om de planning of andere mogelijke bijzonderheden. 
Bel ons voor meer informatie op 0113 - 62 12 09.

*De reserveringsdatum is bepalend: wie het eerst komt, profiteert het eerst en vol=vol. De prijs voor de touringcar wordt berekend aan de hand van het aantal te rijden kilometers en de totale tijd van de trip in uren.

Onze bussen

Minibus
Maximaal 20 personen

Luxe minibus

Met een kleine groep op pad? Dan is deze moderne minibus met chauffeur een goede keuze. Luxe uitgevoerd met onder andere airconditioning, privacy glass, lederen bekleding en panoramisch dak; hiermee kan zonder moeite genavigeerd worden door de meest drukke steden.
Luxe touringcar 54
Maximaal 54 personen

Luxe touringcar

Met een grote groep op pad? Dan kun je deze luxe touringcar huren.
Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.
Luxe touringcar 62
Maximaal 62 personen

Luxe touringcar XL

Met meer dan 55 personen op pad? Met deze luxe touringcar XL kunnen tot wel 62 personen mee. Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.

Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons.

Cijfer: 5 van 5

Wij hebben deze dag ontzettend genoten. Leerkrachten, kinderen en volgens mij ook de buschauffeurs zelf hebben echt een leuke, gezellige dag gehad. Fijn om zulke vrolijke buschauffeurs te hebben. Nogmaals dikke pluim.

Basisschool Het Kompas

Cijfer: 4 van 5

We hebben een geslaagde rondrit gehad met de bus. Buschauffeuse Marlinde heeft het leuk gedaan en was erg netjes en behulpzaam.

Provincie Zeeland

Cijfer: 5 van 5

Ik was zeer blij met de dienstverlening. Met jullie kun je uitstekende afspraken maken en jullie waren bereid om een fout van mij (verkeerde datum) zonder gevolgen recht te zetten. De bus was prima en de chauffeur vriendelijk, gezellig, correct en een rots in de branding.

Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in