Een geslaagde dag begint bij een zorgeloze busreis.

Met z’n allen weer terug in de bus na een gewonnen voetbalwedstrijd of nog even relaxen in een comfortabele stoel voordat de stad van bestemming is bereikt. De reis ernaartoe en weer terug naar huis zijn eigenlijk net zo belangrijk als het uitstapje of de eindbestemming zelf. Kies daarom voor de Baar touringcars. Bij ons huur je niet alleen een luxe minibus of ruime touringcar, je bent tegelijk ook verzekerd van een comfortabele en veilige reis. 

Van 20 tot 62 personen, bij de Baar touringcars hebben we voor iedere reis of korte trip passend vervoer.

Wil je een touringcar huren? Bel ons voor meer informatie op 0113 - 62 12 09 of vraag een offerte aan.

Over de Baar touringcars

Het begon in 1926 met een omgebouwde T-Ford, die als lijndienst tussen Wemeldinge en Goes werd ingezet. Nu, bijna 100 jaar later, is de Baar touringcars nog steeds een betrouwbaar Zeeuws familiebedrijf waar iedereen terecht kan voor het plannen van een zorgeloze reis. Waar je ook naartoe wilt. 

Wagenpark De Baar Touringcars Zeeland

Bus huren Zeeland en omgeving

Minibus
Maximaal 20 personen

Luxe minibus

Met een kleine groep op pad? Dan is deze moderne minibus met chauffeur een goede keuze. Luxe uitgevoerd met onder andere airconditioning, privacy glass, lederen bekleding en panoramisch dak; hiermee kan zonder moeite genavigeerd worden door de meest drukke steden.
Luxe touringcar 54
Maximaal 54 personen

Luxe touringcar

Met een grote groep op pad? Dan kun je deze luxe touringcar huren.
Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.
Luxe touringcar 62
Maximaal 62 personen

Luxe touringcar XL

Met meer dan 55 personen op pad? Met deze luxe touringcar XL kunnen tot wel 62 personen mee. Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.

Wil je een offerte aanvragen? Of heb je vragen over welke touringcar het beste aansluit bij jouw wensen of bestemming? Bel ons voor meer informatie op 0113 - 62 12 09.