Overslaan en naar de inhoud gaan

Huur een touringcar bij De Baar Touringcars!

De uitjes waar de kinderen van de basisschool of leerlingen van de middelbare school al zo lang naar uitkijken kunnen naar alle waarschijnlijk doorgaan! Attractieparken, dierentuinen, klimbossen, kinderboerderijen en openluchtmusea kunnen waarschijnlijk vanaf woensdag 19 mei hun deuren weer openen. Goed nieuws! En daarom hebben we nu een speciale actie bij De Baar Touringcars, voor alle soorten schooluitjes met vertrek vanuit Zeeland of West-Brabant. Waar gaat jullie schooluitje naartoe? 

Bus huren

Boek nu voor dit schooljaar en ontvang 20% korting op de totaalprijs*

Gaat de reis toch niet door? Geen punt. Reserveringen kunnen kosteloos geannuleerd worden. Bel ons voor meer informatie op 0113 - 62 12 09 of vraag hier een vrijblijvende offerte aan.   

We hebben de komende maanden nog een aantal datums vrij. Dus wacht niet te lang met reserveren, want vol=vol!

 

Een geslaagde dag begint bij een zorgeloze reis

Bij De Baar Touringcars huur je niet alleen een ruime touringcar, je bent tegelijk ook verzekerd van een comfortabele en natuurlijk veilige reis. Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs beschikken over een VOG en vinden het fantastisch om te rijden met een bus vol gezelligheid.

Weet je niet zeker welke touringcar geschikt is voor de schoolreis of excursie die jij voor ogen hebt? We denken uiteraard graag met je mee. Ook als het gaat om de planning of mogelijke bijzonderheden. Bel ons voor meer informatie op 0113 - 62 12 09.

 

*De reserveringsdatum is bepalend: wie het eerst komt, profiteert het eerst en vol=vol. De prijs voor de touringcar wordt berekend aan de hand van het aantal te rijden kilometers en de totale tijd van de trip in uren.

Onze bussen

Minibus
Maximaal 20 personen

Personenbus huren

Met een kleine groep op pad? Dan is deze moderne minibus met chauffeur een goede keuze. Luxe uitgevoerd met onder andere airconditioning, privacy glass, lederen bekleding en panoramisch dak; hiermee kan zonder moeite genavigeerd worden door de meest drukke steden.
Luxe touringcar 54
Maximaal 54 personen

Luxe touringcar

Met een grote groep op pad? Dan kun je deze luxe touringcar huren.
Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.
Luxe touringcar 62
Maximaal 62 personen

Luxe touringcar XL

Met meer dan 55 personen op pad? Met deze luxe touringcar XL kunnen tot wel 62 personen mee. Uitgevoerd met onder andere airconditioning, verstelbare stoelen, toilet, koelkast en een koffiebar op aanvraag. Kortom, ideaal voor bedrijfsuitjes, dagtochten, transfers en schoolreisjes.

Referenties

Dit zeggen onze klanten over ons.

Cijfer: 5 van 5

Wij hebben deze dag ontzettend genoten. Leerkrachten, kinderen en volgens mij ook de buschauffeurs zelf hebben echt een leuke, gezellige dag gehad. Fijn om zulke vrolijke buschauffeurs te hebben. Nogmaals dikke pluim.

Basisschool Het Kompas

Cijfer: 4 van 5

We hebben een geslaagde rondrit gehad met de bus. Buschauffeuse Marlinde heeft het leuk gedaan en was erg netjes en behulpzaam.

Provincie Zeeland

Cijfer: 5 van 5

Ik was zeer blij met de dienstverlening. Met jullie kun je uitstekende afspraken maken en jullie waren bereid om een fout van mij (verkeerde datum) zonder gevolgen recht te zetten. De bus was prima en de chauffeur vriendelijk, gezellig, correct en een rots in de branding.

Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen

Coronamaatregelen touringcars

Corona en reizen in een touringcar

Als je met een touringcar reist, gelden de richtlijnen van Busvervoer Nederland. We houden de maatregelen nauwlettend in de gaten en passen deze toe op onze werkwijze. Bekijk de richtlijnen die wij hanteren om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in

Welkom op onze nieuwe website!
Sinds het najaar van 2020 laten we de naam De Baar en Leendertse achter ons en gaan we verder als De Baar Touringcars.

Lees verder